Второ сърце за капачки “затуптя” в Свиленград


Още едно метално сърце за събиране на пластмасови капачки беше поставено в Свиленград в подкрепа на кампанията "Капачки за бъдеще“. 

Сърцето е монтирано на Общински пазар , което улеснява достъпа до него за гражданите. Съоръжението е изработено по инициатива на Ротаракт клуб - Свиленград. 

Малко след поставянето му се появиха и първите капачки, всички желаещи могат да дарят там събраните от тях капачки. Ангажимент по предаване на събраните капачки в пунктовете поема Ротаракт клуб Свиленград. Инициаторите гарантират, че средствата от каузата ще бъдат ползвани само и единствено за благотворителни цели, съобразени с идеите на кампанията “Капачки за бъдеще”. 

Ние от  Ротаракт клуб - Свиленград сме благодарни на всички, които помогнаха сърцето да стане реалност. Искрени благодарности за "Автомобил Компонент България" ЕООД и служителите Васил Василев и Симеон Димитров, които ни помогнаха за изработката, на Стоян Манев за боядисването, на рекламна агенция "Студио 2" ЕООД Свиленград. Благодарим на Община Свиленград и ОП “Благоустрояване и озеленяване” за предоставеното място и съдействието при монтажа. 

Влез си в профила | Регистрация