Вицепрезидент на Ротаракт Европа 2022/2023! Вероника Боцова


Приятели, за първи път ротарактор от България е избран за Вицепрезидент на Ротаракт Европа 2022/2023! Вероника Боцова, гордеем се с теб!

Рони, желаем ти най-сърдечно да продължиш да покоряваш собствените си върхове и да не преставаш да бъдеш толкова отдадена, колкото винаги си била!

You may say I'm a dreamer ... but YOU ARE not the only one"

Приятели, ето какво споделя Вероника с нас, в ролята си на Вицепрезидент на Ротаракт Европа 2022/2023!

"За мен е чест и отговорност да служа като Вицепрезидент на Ротаракт Европа 2022/2023. Благодарение на дългогодишната работа на Комитета за международна дейност, успяхме да поставим България на картата на Европа по един категоричен начин. Надявам се все повече местни ротарактори да имат възможността да посетят събитие на ЕРИК и да усетят мащаба на организацията и възможностите, които имаме. Радвам се, че стартирахме със спечелването на домакинството за REM, Bulgarian Round Trip в момента тече и направи своето завръщане след няколко години пауза, както и че миналата година Ротаракт Кърджали спечелиха награда от ЕРИК за побратимени клубове. Надявам се като част от борда и тази година, да мога да помогна за развитието на организацията, по-добрата колаборация между дистриктите и различни външни организации, както и за по-добрата информираност на ротаракторите."

Влез си в профила | Регистрация