"Успехът: дигитално и реално" - Семинар за професионално развитие и публичен имидж


На 4 декември 2021 година се проведе семинарът за професионално развитие и публичен имидж "Успехът: дигитално и реално". Това бе първото присъствено събитие на Ротаракт България за 2021-2022 година, като то бе проведено спрямо действащата към момента наредба на Министерството на здравеопазването.

Семинарът бе посетен от 71 ротарактори от цялата страна. В програмата на семинара бяха включени шест гост-лектори:
- Роси Георгиева - "Името ти може да продава: онлайн брандинг в интернет и маркетинг в социалните мрежи";
- Гергана Гиздина - "Да изглеждаме добре по правилата. Бизнес протокол и поведение пред камера";
- Александър Петров - "Психологията зад брандинга. Как да обединяваме хора около общи идеи";
- Иво Василев - "Да създадеш героя в твоя собствен филм";
- Стоян Панчев - "Какво трябва да знаем за инфлацията";
- Георги Георгиев - "Как да инвестираме, за да повишим стандарта си на живот".
Всички лекции бяха записани, благодарение на приятеля Хачик Язъджиян, и ще бъдат качени поетапно в канала на Ротаракт България в YouTube.

Дистрикт Гуверньорът Борислав Къдреков уважи събитието с вдъхновяващо приветствие и отправено послание за съвместна работа между Ротаракт и Ротари. Водещ на семинара бе Ралица Дженкова, дистриктен секретар. 

Събитието премина емоционално, с подновяване на живия контакт между ротаракторите, с игри, предизвикателства и подаръци. Седем от ротаракторите получиха книги с интересни заглавия в сферата на личностното развитие и финансовата грамотност. Главни организатори на семинара бяха членовете на комитета за публичен имидж и на комитета за професионално развитие: Ажда Рамаданова, Десислава Иванова, Елизабет Аромова, Григор Григоров и Жан Ильов. В края на програмата на семинара ДРП Борислава Динева връчи сертификати за благодарност на клубовете, които участваха активно в предходното дистриктно събитие - Асамблеята на Ротаракт България. 

Краят на събитието приключи с ротаракторското коледно парти, чиито домакини бяха Ротаракт клуб София-Сердика и Ротаракт клуб София-Витоша. Партито бе с програма и награди, а още даде шанс да се подновят дългогодишни приятелства и бе причина за нови такива.

Членовете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година благодарят на всички ротарактори, които се включиха в семинара и подкрепиха работата им. Следващото дистриктно събитие е семинарът за международна служба и за развитие на членството, който ще се проведе на 5 февруари 2022 година в град Кърджали.
Влез си в профила | Регистрация