Уебинар "Комуникацията днес - мисията не(възможна)"


На 20.02.2021г. се състоя уебинара "Комуникация днес - мисията (не)възможна" организиран от комитета по "Публичен имидж" на Ротаракт в Дистрикт 2482 България. 

През слънчевият съботен ден участниците във виртуалното събитие се сдобиха с много нови знания, вдъхновение и мотивация да ги приложат лесно и веднага. 

Момичетата от комитета по "Публичен имидж" призоваха всички ПР представители да обърнат внимание на копирайтинга, дизайна, дигиталния маркетинг, връзката си с клубовете, изготвянето на бюлетин и значението на спонсорирането на публикации в социалните мрежи. Да бъдат активни и креативни, да не спират да развиват своите клубни страници, да създават инстаграм профили, ако нямат и да общуват смело с аудиторията си увеличавайки я. Социалните профили в един дигитализиран свят са нашата визитна картичка. 

Относно лекторите - професионалисти доказали се в комуникационния свят, споделиха добри практики и тайни довели до техния личен успех. Искрено изказваме благодарности на:

1. Николета Митева - дама с многогодишен опит в маркетинга и изграждането на корпоративен имидж, която разказа "Как да създадем бързо и безплатно красив брандинг на нашите проекти".

2. Васимир Радулов - страхотен професионалист, който по достъпен начин описа аспектите на " Кризисният ПР".

3. Георги Ненов - или още "Свръхчовекът" неговият опит демонстрира как човек трябва да не губи куража си и смело да преследва мечтите си, той сподели " Коя е "тайната" на качествената комуникация".


Благодарим от сърце на всички, които се включиха в това ползотворно събитие!

Влез си в профила | Регистрация