Училището свърши, сега накъде?


Стъпка след стъпка – животът тече, а за добро или лошо училището свършва и време да поемете по пътя към висшето образование. Завършването на гимназията е един етап, през който всеки един от нас преминава и оттам започва едно ново начало и тръгваме по своя път. Посоката, която избираме, често пъти е определяща за това какво ще се случва с нас от този момент нататък. Сигурни сме, че всеки ученик и кандидат студент си задава въпроса - Сега накъде? 


Има хора, които от рано започват да размишляват върху това, какво да продължат да учат и в каква област да се развиват след края на 12 клас. Има и други, които не премислят предварително, какво ще следва за тях след като удари последният училищен звънец. Има и трети, които до последно се колебаят в избора си на бъдеща професия и се лутат в решенията, които бушуват из иначе обърканите им мисли. Каквото и да се случва обаче, крайното решение трябва да бъде изцяло ваше.


Запомнете, че най-важното е да откриете себе си и нещата, които обичате да правите. С какво бихте могли да бъдете най-добри и най-полезни за хората? Какъв е вашият талант? Призванието ви какво е? Кой университет да изберете и какво ти предлага той?

Това са част от въпросите, на които могат да си дадат отговор ученици, кандидат-студенти и родители, ако станат част от третата информационна кампания за висшите учебни заведения в България, която се организира от Ротаракт клуб Дупница!


По-долу ще намерите линк към Фейсбук събитието, в което приятелите от Ротаракт клуб Дупница споделят университети, които ще станат част от събитието. Представителите на висшите учебни заведения, ще дадат яснота относно какви са условията, начините и таксите за кандидатстване, сроковете за подаване на документи и предимствата на обучение в конкретното висше учебно заведение, към което имате интерес.Събитието е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, като е нужно да направите предварително своята регистрация от линка по-долу. 


Информационната кампания ще се проведе на 08.05 в Парк "Рила", гр. Дупница! Събитието ще се проведе на открито и ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки!


Линк към регистрационната форма - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSBMMGbBR37C-WtXmINDz3i_eU38DrgF2BjvfLfj2ehWjmlg/viewform


Линк към Фейсбук събитието, където ще получавате актуална информация за кампанията - https://fb.me/e/1jzA8auCq

Влез си в профила | Регистрация