Спортувай с Ротари - Дари живот


На 06.06.2021г. Ротаракт клуб Стара Загора, Ротари клуб Стара Загора и Интеракт клуб Стара Загора в партньорство с Фондация “Искам бебе”, спортен клуб “Аскен”, Боен клуб “Атила”, клуб “Грация Спорт” се обедина заедно в благородна кауза,чрез спортно събитие, което бе под наслов – „Спортувай с Ротари – Дари живот“.

Приятелите организираха спортни състезания по футбол, бадминтон, както и групови занимания по Tae Bo, Bulgarian Bag и Функционални тренировки.

Всички средства, събрани от таксите за участие в него, ще се използват за финансиране на Ин Витро процедура на двойка от Стара Загора, посредством платформата на Фондация “Искам бебе“.

Припомняме ви, че фондация „Искам бебе” си поставя за основна цел промяна на начина, по който обществото възприема и говори за хората с репродуктивни проблеми. Организирайки информационни и донорски кампании, организацията работи активно и налага мнението, че раждаемостта е социален, политически, икономически, културен и национален въпрос, който трябва да бъде адресиран към всички хора и също така фондация „Искаме бебе” е член на европейската асоциация на пациентските организации в областта на стерилитета и репродуктивното здраве Fertility Europe.

Прикачени файлове


Влез си в профила | Регистрация