Семинар "Служба на общността"


В следобедната програма на Асамблеята на Ротаракт България в Д2482, беше нетърпеливо очаквания Семинар, организиран от Комитета по Служба на общността.

Специални гости на семинара  бяха няколко прекрасни дами от фондация „Искам бебе“. Те разказаха обстойно за всички проблеми, които могат да се появят, когато планираме появата на нов член на семейството, както и как да постъпим, ако се сблъскаме с проблема на безплодието.

Едно от най-важните неща е, че когато планираме бременност е редно на първо място да се погрижим за нашето здравословно състояние и да направим нужните изследвания.Много двойки се борят с години, за да имат дете и полагат огромни усилия. Благодарение на фондация „Искам бебе“, те имат една подадена ръка, пълна с доброта и подкрепа.

Съвместно с  фондация „Искам бебе“ , Ротаракт клуб Велико Търново осъщестиха своя проект-„С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“, който беше избран и за Национална инициатива за 2020/2021г. и съответно ще продължат да си партньорстват и занапред.

Влез си в профила | Регистрация