Семинар - Развитие на членство


Скъпи приятели, благодарим на всички Вас, които отделиха от времето си и се присъединиха, макар и онлайн на - Семинар за развитие на членството. Надяваме се, че съботният ден за Вас е бил изпълнен с много полезна информация, вдъхновение и запознанства с нови приятели!
Да си част от огромното семейство на Ротаракт е истинска привилегия и радост. Тук получаваме възможност да разширим знанията и уменията си, необходими в личен и професионален план, за да допринесем за общественото благо.
Всеки един от лекторите на семинара ни разказа за своята лична история, вървейки по пътя на безкористната служба . Обърнахме специално внимание на една от най-търсещата отговор тема, какво е да си президент по време на пандемия и как се отразява това на членовете в клуба. Дадохме си сметка, че ситуацията пред, която сме изправени единствено и само все повече мотивира всички кандидат-членове и членове на Ротаракт клубовете, да продължат да правят и разпространяват добро. Истинско предизвикателство е да носиш титлата „пръв“, особено като паст-президент на първия Ротаракт клуб в България. В кулминационната част на семинара поставихме фокус на смелостта, която носиш в себе си и колко много възможности ти носи привилегията да бъдеш част от Екипа на Дистриктната комисия. Място, което ти позволява да видиш, как всеки клуб в България работи, като идеално смазана машина и как заедно сме изградили една силна и прекрасна общност от добри млади хора, които са обединени в идеята, че заедно можем да направим света по-хубав.
Всяка история на членовете в Ротаракт, започва по един и същ начин, а именно плахото начало, като кандидат-член. Период през, който си мотивиран и искаш да покажеш, колко много можеш да дадеш на организацията, но в същото време си притеснен и неуверен. Тогава осъзнаваш, че хората около теб, прекрачвайки прага на избрания клуб са вече твои приятели, които винаги са насреща да ти помогнат.
Благодарим на всички, които бяха част от Семинара за развитие на членството, който винаги ни връща назад във времето и се превръща в едно емоционално преживяване.

Влез си в профила | Регистрация