REM Sofia


Здравейте, приятели!

Ето, че Европейската среща на Ротаракт в София наближава все повече. С организационния екип работим усилено за да предложим на всички гости едно прекрасно и ползотворно събитие и вече нямаме търпение! 


Събитието е в 4 дни - от четвъртък до неделя  (25-ти до 28-ми януари). През деня в петък и събота са работни срещи и включват - работилници, презентации и срещата на представителите на страните в ЕРИК и борда на ЕРИК. В четвъртък е приветстващата вечер за добре дошли. В петък е откриващата церемония и “Country Booths” - представянето на страните. Събота вечерта ще завършим с гала вечер. 


За нас е важно представянето както на страната ни така и на Ротаракт България - за това към активните членове на Ротаракт България искаме да предложим пакети за регистрация. Те ще са достъпни през сайта на Ротаракт България. Предлагаме 3 вечери без настаняване, 2 вечери без настаняване и само гала вечеря.


Освен класическите пакети за РЕМ в момента работим по изготвянето на алтернативни пакети включващи работната част през деня и вечерите в четвъртък и петък, но това предстои на следваща вълна.


Както и за всички останали участници така и за нас ще бъдат на вълни, въпреки че местата са ограничени се надяваме всеки, който има желание, да се докосне до магията на организацията ни през това събитие.


Като на следните линкове може да намерите двата варианта за пакети, които сме ви подготвили за първата вълна:

Пакет Димитър Димовhttps://forms.gle/AvyakGdLrtptTeHC9 

Пакет Дора Габе: https://forms.gle/Z3i47NX8UJHor672A

Влез си в профила | Регистрация