Проект на Ротаракт клуб Банско-Разлог


Приятели споделяме с вас, че и тази година Ротаракт клуб Банско-Разлог осъществиха своя проект за 15-ти септември. Заедно с Интеракт клуб Банско-Разлог те внесоха цвят и красота в Основно училище “Неофит Рилски” в с. Горно Драглище. 

Целта на проекта е да подкрепи образованието,  да подобри и осигури комфортна и релаксираща учебна среда в училището, да  повиши реализацията на креативния потенциал и осъзнатост на децата.

Приятели от клуба изрисуваха шкафчетата на първолачетата с азбуката и цифрите. За да подобрят визуалната учебна среда те изобразиха дъга на стената, което напълно промени облика на класната стая. Освен това направиха жест към първокласниците като ги зарадваха с помагала “Уча цифрите”.

Пребоядисаха вратите на 4-ти, 5-ти и 6-ти клас и сложиха ръчно изработени от тях образователни табла.

Закупиха нови футболни мрежи за спортната площадка в двора на училището. 


Чрез подобен тип проекти ние от ротаракт клубовете в България искаме да поставим в училищните сгради свежестта на цветовете от природата, за да може детето да се чувства спокойно и комфортно в училище. Ние искаме чрез красиви изображения да вдъхновим децата да търсят нови знания, да вярват и да следват мечтите си.Влез си в профила | Регистрация