Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб Велико Търново


На 07.01.2022 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб Велико Търново. Срещата премина в присъствието на ДРПЕ Станислава Пенчева; Мариела Николова, член на комитета за международна служба и елект-президент на клуба; Жан Ильов и Григор Григоров, членове на комитета за професионално развитие. 

Приятелите от великотърновския клуб споделиха настоящи и бъдещи проекти, един от които е традиционният "Купи и дари". На срещата проектът бе отчетен като успешен и стана ясно, че над 30 домакинства са получили хранителни продукти за Коледните и новогодишни празници. ДРПЕ и Президент Станислава Пенчева обобщи и други кампании като сподели за фокуса на клуба върху инициативата "За малките герои" - целогодишен проект за набиране средства за ремонт на детското отделение в местната болница МОБАЛ "Стефан Черкезов". Клубът има и още един активен проект в момента - "За лапичка с любов", чиято кауза е подпомагането на Общинския приют за кучета. Срещу дарение, всеки може да получи календар или магнитче, а събраните пари ще бъдат разходвани за освежаването на приюта и грижа за животните. 

На срещата ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя покани членовете на предстоящите дистриктни събития. Най-скорошното събитие е семинарът за развитие на членство и за международна служба на 5 февруари 2022 г. в гр. Кърджали.

В края на срещата бе връчена официално членската значка на най-новия член на Ротаракт клуб Велико Търново - Виктор Христов. Срещата приключи с традицията за размяна на флагчета, пожелания, усмивки и обща снимка за спомен.Влез си в профила | Регистрация