Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб Варна-Евксиноград


На 18 август 2021 г. бе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб Варна-Евксиноград. 


Срещата премина в присъствието на клубния президент Ивайло Андонов и почетния член на клуба Георги Кърджилов. Президентът на клуба Ивайло Андонов разказа за плановете и целите през 2021-2022 ротарианска година.


Бяха обсъдени предстоящите дистриктни събития и възможностите за участие на членовете на клуба в тях. Борислава Динева запозна клубния президент със структурата и дейността на Дистриктната Ротаракт комисия и пожела все по-често членовете на Ротаракт клуб Варна-Евксиноград да са сред редиците на дистриктни офицери. 


Срещата премина в приятен неформален разговор за клубната история и се родиха страхотни идеи за международни запознанства. 


Официалното посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб Варна-Евксиноград приключи традиционно с подарък флагче и значка с темата на 2021-2022 ротарианска година, който беше приет с благодарност и усмивка от клубния президент Ивайло Андонов.

Влез си в профила | Регистрация