Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб Стара Загора


На 25.03.2022 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб Стара Загора. Срещата премина в присъствието на Васил Демирев - Паст-Дистриктен Ротаракт Представител и президент на Ротари клуб Стара Загора, и Жан Ильов - член на комитета за професионално развитие в Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 г.

Президентът на клуба Християн Стоев разказа за резултатите на изминалите клубни проекти и за плановете в следващите месеци. Клубът организира изключително успешна кампания "С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми" на 08.03.2022 г. Чрез кампанията бяха събрани дарения, достатъчни за финансиране до 5000 лв. двойка от града за ин витро процедура. На 25.03, в деня на посещението, клубът приключи кръводарителската акция "В кръвта ти е да спасяваш животи". Акцията се проведе в рамките на 4 часа, в които има 9 успешни кръводарения.

На срещата ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя покани членовете на предстоящите дистриктни събития. Най-скорошното събитие е Годишната Конференция на Ротаракт България, която ще се проведе на 25.06.2022 г. в град Дупница.

Срещата приключи с традицията за размяна на флагчета, пожелания, усмивки и обща снимка за спомен.

Това бе последното официално посещение на ДРП Борислава Динева за 2021-2022 ротарианска година. С тази среща се заключи целият списък от 27 активни Ротаракт клубове в Дистрикт 2482 България.
Влез си в профила | Регистрация