Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Витоша


На 09.03.2022 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Витоша. Срещата премина в присъствието на Каролина Динева - съветник в Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 г. и Вероника Боцова - член на борда на E.R.I.C. за 2021-2022 г.

Президентът на клуба Елиза Василева разказа за резултатите на изминалите клубни проекти и за плановете в следващите месеци. Понастоящем Ротаракт клуб София-Витоша има активна кампания, чиято цел е да повиши информираността сред хората за превенция и начините за заразяване с Човешки папиломен вирус (HPV). Клубът подготвя деветото издание на литературния конкурс "Пурпурно перо" и състезание с ескейп стаи за Ротаракт клубове. 

На срещата ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя покани членовете на предстоящите дистриктни събития. Най-скорошното събитие е Тренировъчният семинар за елект-бордове, който ще се проведе на 26 март 2022 година в град Пловдив.

Срещата приключи с традицията за размяна на флагчета, пожелания, усмивки и обща снимка за спомен.
Влез си в профила | Регистрация