Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Сити


На 12.01.2022 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Сити. Срещата премина в присъствието на Йоан Бойчев - дистриктен ковчежник, Ажда Рамаданова - член на комитета за публичен имидж и елект-президент на клуба, Десислава Иванова - член на комитета за публичен имидж.

Президентът Деница Канъкова сподели за настоящи и бъдещи клубни проекти. Последната инициатива “Коледа в детските очи”, чиято кауза бе подпомагане на децата към ДДЛРГ “Констанца Ляпчева”, гр. Долна баня бе отбелязана като успешна.

Тази година Ротаракт клуб София-Сити заедно с Ротаракт клуб Варна и Ротаракт клуб Бургас-Пиргос са инициатори на националната инициатива на Ротаракт клубовете в България за 2021-2022 година с проекта “Бира за смет”.

На срещата ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя покани членовете на предстоящите дистриктни събития. Най-скорошното събитие е семинарът за развитие на членство и за международна служба на 5 февруари 2022 г. в гр. Кърджали.

В края на срещата бе връчена официално членската значка на най-новия член на Ротаракт клуб София-Сити - Цветомир Цветков. Срещата приключи с традицията за размяна на флагчета, пожелания, усмивки и обща снимка за спомен.
Влез си в профила | Регистрация