Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Сердика


На 03 ноември 2021 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Сердика. 

Срещата премина в присъствието на още двама човека до Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година: Ралица Дженкова, секретар, и Марина Желева, национален представител и член на комитет за международна служба. 

На срещата присъстваха гости, кандидат-членове и активни членове. Срещата започна с лично представяне от всички, а след това клубният президент Йордан Йорданов разказа за плановете за проекти на клуба. Клубът планира редица интересни проекти в различните зони на фокус на Ротари Интернешънъл. Най-скорошният планиран проект е засаждане на фиданки в приюта за безстопанствени кучета в с. Горни Богров, където се осъществи и техния последен проект. 

ДРП Борислава Динева запозна присъстващите членове със структурата, дейността и програмата на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя представи и ползите от членството в дистриктна комисия и подкани опитните членове на клуба да кандидатстват в различните комитети на следващата комисия, водена от ДРПЕ Станислава Пенчева.

Срещата приключи с подаване на заявление от гостите с израз на желанието им да бъдат кандидат-членове на клуба. Секретарят на клуба запозна гостите с изискванията за приемане на един кандидат-член за активен член на клуба. Срещата бе ознаменувана с размяна на флагчета и значки с темата на годината и завърши с групова снимка. Споделеното време премина с много положителни емоции и смях, а накрая заредни с вдъхновение, срещата продължи в неформална обстановка.

Влез си в профила | Регистрация