Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Балкан


На 14.12.2021 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Балкан. 
Посещението се проведе веднага след виртуалната съвместна среща между ротарианци и ротарактори. Срещата бе посветена на развитието на членството на клубовете и съвместната работа между Ротари и Ротаракт. Ротари и Ротаракт клуб София-Балкан се включиха във виртуалната среща докато бяха физически заедно на съвместна седмична сбирка. ДРП Борислава Динева бе посрещната топло от ротарианците и ротаракторите.

Александър Цеков, президентът на клуба, разказа за досегашните клубни инициативи и за планираните проекти. Ротаракт клуб София-Балкан осъществи поредица от съвместни срещи с останалите Ротаракт клубове в град София. Ротаракт клуб София-Балкан има чудесно приятелство със своя спонсориращ Ротари клуб. Дискусията премина към партньорството, приятелството и новостите в Дистрикта. 

ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя покани членовете на предстоящите дистриктни събития. Най-скорошното събитие е семинарът за развитие на членство и за международна служба на 5 февруари 2022 г. в гр. Кърджали.

Срещата приключи с традицията за размяна на флагчета, пожелания, усмивки и обща снимка за спомен.
Влез си в профила | Регистрация