Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб Дупница


Точно на 24 октомври 2021 г. – Световният ден за борба с полиомиелита, се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб Дупница. 

Срещата премина в присъствието на още трима представители на Дистриктната Ротаракт комисия: Йоан Бойчев, ковчежник; Жан Ильов, член на комитета за професионално развитие; Методи Димитров, съветник.

Ротаракт клуб Дупница е клубът, в който ДРП Борислава Динева става за пръв път част от ротарианското семейство и членува до днес. Клубът е с 20-годишна история на проекти, събития, успехи и трудности, с които се е справял. Ротаракт клуб Дупница е известен със своето добро партньорство и приятелство със спонсориращия Ротари клуб Дупница. Клубният Президент Александрина Андонова разказа за краткосрочните и дългосрочните планове на борда. ДРП Борислава Динева запозна клуба със структурата, дейността и програмата на Дистриктната комисия за 2021-2022. Йоан Бойчев покани клуба на предстоящата Асамблея (6 ноември 2021), а Жан Ильов разказа за плановете относно Семинара за професионално развитие и публичен имидж (4 декември 2021).

Срещата бе финализирана с връчване на флагче с темата на ротарианската година и с флагче със знаците на Ротаракт Европа, като символ от проведената Европейска среща на Ротаракт (23-26 септември в Полша), на която част от Дистриктната Ротаракт комисия 2021-2022 присъства.

По случай деня за борба с полиомиелит и глобалната инициатива на Ротари Интернешънъл – End Polio Now, клубът запечата срещата със снимка, носеща послание, че сме „толкова близо“ до изкореняването на тази болест и освобождаването на децата и родителите по целия свят от страха от това заболяване. В тази връзка клубът направи призив към ротаракторите за дарение към каузата чрез платформата https://www.endpolio.org.

Влез си в профила | Регистрация