Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб Бургас-Пиргос


На 29 август 2021 г. бе организирано официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб Бургас-Пиргос. 

Срещата премина в присъствието на още трима представители на Дистриктната Ротаракт комисия: Стефан Николов, член на комитета за информационни технологии; Валентин Чапразлиев, паст-президент на клуба и член на комитета за служба на общността; Каролина Динева, съветник.

Ротаракт клуб Бургас-Пиргос е клуб с история и традиции. Клубният президент Станислава Христова разказа за устойчивите проекти и историята зад тях. Клубът има чудесно партньорство със спонсориращия Ротари клуб Бургас-Пиргос и успешна работа с Интеракт клуба. Тази година Ротаракт клуб Бургас-Пригос заедно с Ротаракт клуб Варна и Ротаракт клуб София-Сити са инициатори на националната инициатива на Ротаракт клубовете в България за 2021-2022 година с проекта “Бира за смет”. 

Въпреки пандемията, клубът е успял да порасне на брой членове и да организира най-успешната до момента кампания “Купи и дари”, на която членовете са успели с помощта на Метро да съберат два тона хранителни продукти и заедно с БЧК да ги разпределят до рекорден брой семейства в нужда. 

За финал клубът разказа за традиционния си проект “Левски сред нас” https://www.levskisrednas.org и подари портрет на Васил Левски на ДРП Борислава Динева. Тя от нейна страна подари значка и знаме с темата на настоящата ротарианска година на президента Станислава Христова. Станислава Христова направи призив към всички Ротаракт клубове в Д2482 да бъдат посланници на “Левски сред нас” и да разпространят портрета му в градовете си.

Влез си в профила | Регистрация