Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб Банско-Разлог


На 20.11.2021 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб Банско-Разлог. Срещата премина в присъствието на  РК и ИАК Банско-Разлог.

Президентът Елена Дамянова разказа за клубните планове за проекти през следващите няколко месеца. Клубът всяка година подновява и освежава избрана класна стая в района, а тази година това се случи в Основно училище “Неофит Рилски” в с. Горно Драглище. Ротаракторите планират да осигурят пейки в парка в дома за стари хора и принтер за едно от местните училища. Ротаракт Банско-Разлог ежегодно организират “Купи и дари” и топъл обяд с традиционни ястия за Бъдни вечер за жителите в двете общини.

Дискусията премина към тазгодишната Национална инициатива на Ротаракт клубовете в България “Бира за смет”. Клубът изяви желание да се включи към националното почистване, а Борислава Динева сподели идеи от други клубове по темата и разказа за развитието на организацията по този проект.

ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Жан Ильов, който е член на комитета за професионално развитие, също бе част от срещата. Той покани членовете на предстоящия семинар за професионално развитие и публичен имидж “Успехът: дигитално и реално”, който ще се проведе присъствено на 4 декември в хотел Феста, гр. София с условие за зелен сертификат за присъстващите.

Срещата премина в приятна отворена дисксия и завърши с размяна на подаръци и пожелания.


Влез си в профила | Регистрация