Посади дърво - дари живот


Тази събота (21.11.2020г.), се проведе един прекрасен проект за залесяването на дворното пространство на СУ “Бачо Киро” в град София- “Посади дърво-дари живот”. Проекта беше организиран от Ротаракт клуб София-Сердика. В осъществяването му се включиха също така приятелите от Ротаракт клуб София-Витоша и Ротаракт клуб София Витоша-Изгрев.

За залесяването на това прекрасно училище, бяха осигурени 30 дръвчета, които любезно бяха предоставени от приятелите от Ротаракт клуб Кърджали! С малко указания и голям ентусиазъм участниците в инициативата посадиха дръвчетата и се ангажираха да се грижат и наблюдават тяхното израстване. След време учениците и живущите в кв.Надежда ще се наслаждават на едни от най-красивите видове дръвчета, а именно Явор и Рустифина. Тези видове са трайно дървесни и с висока екологична стойност. 

Чрез засаждането на дръвчета засаждаме бъдеще, осеяно със зеленина, извор на живот и безкрайна красота. Нека заедно занапред да подобрим света, в който живееем и въздуха, който дишаме!

Влез си в профила | Регистрация