Паст - Дистриктен Ротаракт Представител Васил Демирев: Ротаракт Свърза Света


Здравей, приятелю!


Пиша ти тези редове в последните часове от своето предизвикателство, приключение и мечта, наречено Дистриктен Представител на Ротаракт в Д2482 България.

След като прочетеш писмото, моля те, обърни внимание на приложения годишен Бюлетин за дейността на Ротаракт България! Именно в него ще проследиш смелите крачки, които направихме заедно!

Казват, че всяко нещо има своето начало и своя край, но в Ротари не е така! С всяка следваща година се опитваме да завъртим колелото на безкористната служба все по-силно и по-важното - в правилната посока! Вярвам, че през изминалите 12 месеца успяхме да Ви служим по най-добрия начин, да Ви подкрепяме, насърчаваме и да Ви свържем! Убеден съм в това и заради изказаните от Вас мили думи и многото поздравления към мен и големия ми Екип! Благодарим Ви!

По ред съм фаталният 13ти Дистриктен Ротаракт Представител, но това се оказа щастливо число! Заедно с Екипа успяхме да изпълним всички заложени цели в началото на годината, наложи се да реагираме на форсмажорните обстоятелства, породени от пандемията, да бъдем креативни и изобретателни. Сега обаче се гордеем с постигнатите резултати и сме готови да предадем щафетата в годината на отворените възможности!

Покланям се и благодаря сърдечно на Дистрикт Гуверньора Митко Минев, Председателя на Комитета за новите поколения Бояна Банкова, Председателя на Подкомитета за Ротаракт Даниел Маринов, на Паст-ДРП Алекс Ангелов, на Екипа си, на всички Ротаракт клубове, на Ротари, Ротаракт и Интеракт клуб Стара Загора, на всички, които пропускам в поименното изброяване, и на теб, приятелю, за това, че бяхме свързани и рамо до рамо през изминалата година направихме Света и нас самите по-добри!

За мен беше огромна чест!
Дерзайте!

П.С. Вдъхновението идва при мисълта за идеални същности!
Прикачени файлове


Влез си в профила | Регистрация