Национална инициатива "С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми"


Скъпи приятели,

Имаме удоволствието да ви представим тазгодишната ни Национална инициатива – „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“, която ще се проведе на 7 и 8 март в 11 града в България:

Банско - Ротаракт клуб Банско - Разлог

Бургас - Ротаракт клуб Бургас-Пиргос  

Добрич - Ротаракт клуб Добрич

Велико Търново - Ротаракт клуб Велико Търново

Кърджали - Ротаракт клуб Кърджали

Стара ЗагораРотаракт клуб Стара Загора

ДупницаРотаракт клуб Дупница

ПанагюрищеРотаракт клуб Панагюрище

Пловдив - Ротаракт клуб Пловдив, Ротаракт клуб Пловдив-Филипопол

Благоевград - Ротаракт клуб Благоевград-Центрум

СофияРотаракт клуб София-ВитошаРотаракт клуб София, Ротаракт клуб София-БалканРотаракт клуб София Витоша-Изгрев, Ротаракт клуб София-Тангра, Ротаракт клуб София-Сердика, Ротаракт клуб София-Сити, Ротаракт клуб София-ЦентърРотаракт клуб София - Интернешънъл


По официални данни двойките с репродуктивни проблеми в България са над 145 000. Смята се, че всяка шеста двойка има проблем със зачеването. Заедно с приятелите от Фондация „Искам бебе“ се обединяваме срещу проблема и Ви каним да се присъедините.

През предходните две години, кампанията се проведе в градовете Велико Търново и Стара Загора и беше изключително успешна.

Основната мотивация на организацията ни за провеждането на инициативата е проблема, пред който са изправени толкова много хора, а целите, които си поставяме са две: да информираме по-голям процент от обществото за него и да помогнем на повече семейства да се докоснат до своята мечта!

Как ще постигнем това? Срещу минимално дарение от 5 лв., Вие ще получите цвете – като знак на благодарност. За повече информация следете събитието във фейсбук:

С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми | Facebook

Влез си в профила | Регистрация