МЕСЕЧНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ДИСТРИКТНИЯ РОТАРАКТ ПРЕДСТАВИТЕЛ - ЮНИ 2021


Скъпи приятели от Интеракт, Ротаракт и Ротари,

 настъпи и месец юни, малко по-необичаен от обикновено, но Юни вече е факт. Той вещае лято, емоция, слънце, края на настоящата ротарианска година.

Каква беше тя за нас? Какво свършихме и какво остава за следващия Борд? Ползотворна ли беше или COVID-19 преустанови трайно нашата дейност? Време ли е за равносметка?

Юни е месецът на Ротарианското приятелство, най-личното нещо за мен в организацията, вие, моите приятели! Успешна или не, тази година беше вълнуваща, изпълнена с много предизвикателства, които заедно преодоляхме! Годината, в която дейността си възобновиха Ротаракт клуб София-Интернешънъл и Ротаракт клуб Плевен-Центрум! Годината, в която не проведохме REM 2021, но пък организирахме първия по рода си Семинар за Международна служба, изцяло на англйски с невероятни лектори! Годината, в която ни предстои да проведем Конференция и Тренировъчен семинар за Елект – Бордове, заедно! Годината, в която намерихме своето място на страниците на нашето регионално списание „Ротари на Балканите“ и станахме приятели, по-силни, по-осъзнати и ценящи това, което имаме и което Ротаракт ни дава. Днес сме по-близки и с нашите партньори от Ротари и младите ни приятели от Интеракт.

Не на последно място – годината, в която обединихме усилия и с повече от 32 000 лева ще подпомогнем двойки с репродуктивни проблеми в цялата страна, отново заедно! Защото това е Ротаракт, група приятели, които помагат на общността си!

За мен е удоволствие и чест!

Бъдете здрави!


Ваша в Ротаракт,

Теодора Вълканска

Дистриктен Ротаракт Представител

Влез си в профила | Регистрация