МЕСЕЧНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ДИСТРИКТНИЯ РОТАРАКТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ЮЛИ 2021


МЕСЕЧНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ДИСТРИКТНИЯ РОТАРАКТ ПРЕДСТАВИТЕЛ


ЮЛИ 2021


Здравейте, ротарианци, ротарактори и интерактори! С най-голямо щастие ви поздравявам за началото на новата ротарианска година! Колелото на Ротари е в непрекъснато движение и поражда у нас богата гама от емоции: отслужилите клубни и дистриктни офицери предават работата си с мъничко носталгия на идващите с нетърпение и широко усмихнати ротарианци. Всички, които бяхме до вчера “елект”, днес застъпваме в много по-спокойна обстановка и все пак сме подготвени да служим и на фона на трудностите, срещу които се изправихме заедно като едно хуманитарно общество. 


Дистриктната Ротаракт Комисия за 2021-2022 година събра сърцати ротарактори, които с огромен хъс планираха дейността си в името на клубното и дистриктното развитие. 

Вярвам, че ни очакват широко отворени врати на възможности към промяната, която искаме да постигнем в нашия живот и в живота на хората в обществата, от които сме част. 


Използвам първото ми обръщение да насоча вниманието ви към новите водещи личности в Ротаракт - клубните президенти и вицепрезиденти за 2021-2022 ротарианска година. Те са героите на деня, а с екипа ми сме тук, за да ги подкрепяме. 


Пожелавам успешна година на всички! Нека да я оцветим с шарените цветове на приятелството и прекрасните ни проекти, с които се олицетворяваме!


Борислава Динева

Дистриктен Ротаракт Представител

Влез си в профила | Регистрация