Месечно обръщение на Дистриктния Ротаракт Представител - Октомври 2020г.


Скъпи приятели от Ротари, Ротаракт и Интеракт,

 

Есента бавно заема своето място и ето, че днес отново сменихме календарите!

През месец октомври темата на Ротари Интернешънъл е свързана с икономиката и развитието на общността, така актуална тема, особено след месеците на изолация и преустановяването на повечето съвременни дейности.

Октомври е и символично начало на нашата активна ротарианска служба, на нашите формални, официални срещи, на нашите дистриктни и клубни събития. Бих желала да пожелая успех на клубовете, защото тази година е по-специална, по-трудна и ще има предизвикателства, но нашата сплотеност ще ни преведе успешно през отворените врати на възможностите! Света се променя, но ние сме адаптивни и подготвени!

През този месец ни предстои да отбележим Световният ден на Полио – 24-ти октомври. Каквито и усилия да се полагат, не трябва да забравяме, че полиомиелита не е изкоренен и има върху какво да се съсредоточим. На същия ден ще се състои и Асамблеята на Ротаракт – едно събитие, което ни обединява, което ни учи и ни развива като личности.

Нека си припомнил изминалите успехи на страната, икономическите постижения, нека се учим от тях. Нека бъдем лидери! Нека използваме знанията и уменията си за развитието на общността ни!

Пожелавам един слънчев и незабравим октомври!

 

Бъдете здрави!

Ваша в Ротаракт,

Теодора


Влез си в профила | Регистрация