МЕСЕЧНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ДИСТРИКТНАТА РОТАРАКТ КОМИСИЯ ЮНИ 2022


Здравейте, ентусиазирани ротарактори, ротарианци и интерактори.

Месецът е юни, морският сезон се крие зад ъгъла и всички чакаме хубавото време за лятната отпуска.

В Ротаракт, обаче, работата и забавлението нямат почивка. Както няма почивка и приятелството. А както може би знаете, юни е месецът на приятелството.

И какво по-хубаво от това през почивните дни на годината да се отдадем на парещите слънчеви лъчи край морето или прохладните планински нощи с компания от добри и забавни приятели. Да направим равносметка на изминалата ротарианска година. Да си спомним за успешните каузи, реализираните идеи, за дарените усмивки, клубния успех и лично удовлетворение, което е съпровождало всичко това. За усмивките по лицата на хората, до които сте успели да се докоснете. И да си кажете - заслужаваше си всички усилия и нерви. И да - ще го направя и следващата година. И годината след това. И ще продължавам да го правя докато мога, защото светът се нуждае от повече добри хора.Светът се нуждае от ротарактори. 

И да си дадете сметка, че това сигурно нямаше да стане възможно, ако бяхте сами. Това е станало възможно, защото сте били заедно. Като клуб, като приятели. Като едно цяло. 

А за да бъде завършена емоцията от отиващата си година, не забравяйте, че в края на месец юни предстои завършващата дистриктна конференция на Ротаракт. Тя е кулминацията на отминаващата година, но и начало на пореден букет от емоции, предизвикателства, задължения и нови приятелства. 

Конференцията е времето, когато ще направим равносметка пред дистрикта и пред клубовете. Но е и времето, през което ще се отпуснем и ще се забавляваме. И както може би вече разбрахте, забавлението ще бъде гарантирано. Емоциите ще са високи. Колко високи? Spoiler... 

До около 2535 м. 

Ваши в Ротаракт
Каролина Динева, Васил Демирев, Методи Димитров
Влез си в профила | Регистрация