МЕСЕЧНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ДИСТРИКТНАТА РОТАРАКТ КОМИСИЯ ЮЛИ 2022


Скъпи ротарианци, ротарактори и интерактори!

С най-голямо удоволствие ви поздравявам гордо като Дистриктен Ротаракт представител за 2022/2023 година! Колелото на Ротари се завъртя за пореден път. Вярвам, че всички ние сме изпълнени с онзи познат трепет, вълнуващ душата, за предстоящото и неизвестното.

Потапяйки се активно в дейността на организацията през 2016 година неминуемо усетих, че чистото и ползотворно приятелство е основната мотивация в организацията. Последните месеци имах удоволствието да ги прекарам в компанията на ротарианци, ротарактори и интерактори, които не само ме вдъхновиха, но ми и припомниха, че когато работим заедно, с една обща цел, визия и желание, ние успяваме да надградим не само това, което бихме постигнали сами , а дори своя собствен идеал. Клубната атмосфера е пълна, удовлетворяваща, красива, вдъхновяваща, когато ви има всички вас ! 

Благодаря на приятелите от клуба ми, Ротаракт клуб Велико Търново, за подкрепата, доверието и вярата, че можем да променим общността, в която живеем! Благодаря на всички Паст Дистриктни Ротаракт представители, че ми позволиха да почерпя от техния опит и знания! Благодаря на Дистрикт гуверньор Виолина Костова за това, че думичката ЗАЕДНО придоби още по-голям смисъл за мен! Благодаря на всички ротарактори, които повярваха в идеите ми и застанаха до мен като част от моя Екип!

Приятели, юли месец е чудесна възможност да си припомним какво за нас е Ротари, как сме срещнали нашите приятели и съмишленици и следата, която всеки един от нас е оставил в другия. Нека успеем да предадем нашето вдъхновение на общностите ни и всички заедно да преоткрием това, което всеки един от нас носи - вяра в доброто, справедливостта и надежда. Надежда, че с всяка малка стъпка даваме началото на една трайна промяна в света.

Аз не ще бъда пълноценна на тази позиция без вас. За мен няма “аз”. Има “ние”. 


Ваша в Ротаракт,

Станислава Якимова


Влез си в профила | Регистрация