Конференция на Ротаракт 2021


На 26 юни, в комплекс „Камчия“ край Варна, за първи път съвместно, се проведе Конференция на Ротаракт България с Обучителни панели за Елект-бордовете!

Събитието беше организирано съвместно от ДРП Теодора Вълканска и ДРП-Елект Борислава Динева.

Конферентната част беше проведена в присъствието на над 130 ротарактори от цялата страна. Специални гости бяха Виолина Костова – Дистрикт Гуверньор-Номини и Алекс Ангелов – Председател на Подкомитета за Ротаракт.

Освен отчитане на годината, беше обявена Националната инициатива за ротарианската 2021-2022, съвместно предложена от Ротаракт клуб Варна, Ротаракт клуб Бургас-Пиргос и Ротаракт клуб София-Сити – „Бира за смет“

Успешно се проведоха и избори за ДРП-Номини и с 82% положително гласували, клубовете избраха Станислава Пенчева от Ротаракт клуб Велико Търново за Дистриктен Ротаракт Представител през 2022-2023 година!

Във втората част на събитието Екипа на ДРП-Елект Борислава Динева, успешно проведе обучителните панели за Президенти и Вицепрезиденти, Секретари, Ковчежници, Церемониалмайстори. Нейния Екип се погрижи приятелите, които няма да заемат тези позиции, да бъдат ангажирани в Общ панел с интересна програма.

На Гала-вечерята ДРП Теодора Вълканска връчи огърлицата на Президента на възобновения клуб Плевен-Центрум, както и грамоти и плакети на отличили се клубове, а красива заря бе подарък за всички и ознаменува края на тази трудна, но ползотворна ротарианска година за Ротаракт България!

Влез си в профила | Регистрация