Коледа в детските очи


На 02.12.2020г. приятелите ни от Ротаракт клуб София-Сити дадоха енергично начало на своя проект "Коледа в детските очи”!

Коледа наближава - всеки очаква да получи подаръци, усмивки, топлина и мили жестове! За съжаление, има деца, които не изпитват радостта от коледните подаръци под елхата, топлата прегръдка от родител в ранната коледна сутрин или приказката за лека нощ, разказана от някого, който ги обича безрезервно!

Членовете на Ротаракт клуб София-Сити, заедно с техните малки помощници от Дома за деца, лишени от родителска грижа „Констанца Ляпчева”, гр. Долна Баня, решиха да използват този период на изолация, за да направят нещо със собствените си ръце – нещо полезно, мило и красиво като коледната картичка.

Основна дейност на проекта е създаването на уникални коледни картички от разнообразни материали, в които милите децата ще пресъздават Коледната магия, демонстритайки своето новаторско мислене в съчетание с въображението и представата за празника.

Събраните от инициативата средства ще се използват за закупуване на хранителни продукти, санитарни принадлежности и учебни материали за децата към ДДЛРГ „Констанца Ляпчева”, гр. Долна Баня.

Тъй като клубът не осъществява търговска продажба, а приема дарения, които директно отиват за каузата за закупуване на продукти от първа необходимост за децата, няма да слагат една конкретна цена за коледна картичка. 
Примерната сума за една картичка е 5 лв., като можете да дарите и друга сума, стига да имате желание и възможност. Напишете сумата, която желаете да дарите, във формата по-долу. 
За пълна прозрачност, след приключване на проекта ще се публикува цялата информация за брой дарители, обща сума на даренията и всички продукти, които закупят за децата. 

Който иска да вземе участие в инициативата, може да го направи като посети следния линк:
https://docs.google.com/forms/d/1hCy6bRYcfnQmeTx9WQlTQmCSdfi9K8miSedVNyiIcog/edit
и попълни таблицата, посочвайки:
Трите си имена;
Брой картички, които желаете да получите;
Каква сума имате желание да дарите в помощ на децата;
Личен адрес/офис на Еконт, Спиди/Български пощи;
Телефонен номер;

Кампанията ще се проведе от 1-ви Декември до 16-ти Декември! 
А картичките ще се изпращат от 17-ти до 21-ви Декември!

Приятелите ни приканват да отворим сърцата си в мига преди Коледа. Да направим така, че дечицата в нужда също да се потопят в магията на Рождеството! Заедно може да се обединим в тази кауза и да допринесем за уюта и спокойствието им за Коледа! 

Благодарим Ви!
Влез си в профила | Регистрация