Beirut Stay Strong


Скъпи приятели,

В Бейрут преди няколко месеца стана опостушителна експлозия, при която загинаха десетки души, а хиляди са ранени. Всички сгради и домове, в радиус няколко километра от епицентъра, са разрушени. Всичко това се случва на фона на приблизително година ужасна финансова и икономическа криза.

На територията на ливанската столица има няколко ротаракт клуба, които са обединени в проекта "Beirut stay strong". Те набират средства, чрез които предоставят храна на нуждаещите се и поправят разрушените домове.

Каролина Динева, скъп приятел на Ротаракт клуб Дупница посети Бейрут преди няколко дни. Преди заминаването й написахме окуражаващи писма до клубовете в Бейрут и ги пратихме по нея.

Лъчезарният ни пратеник се срещна с ротаракторите и им предаде писмата и дарения от нас. Те много се зарадваха и в знак на благодарност ни подариха плоча, която можете да видите на снимките.

Насърчаваме Ви да си помислете колко малко е нужно, за да вдъхнем сили и кураж на младите хора в Бейрут, които са се заели с тази хуманитарна мисия да помагат на семействата в беда.

 Приканваме всички ротаракт клубовете в Брългария да извършим едно добро дело, а именно да допринесем в тяхната дарителска акция. 

Нека заедно помогнем на жителите в Бейрут да отворят нови врати на възможности! 

▶️ Линк към дарителската акция: https://www.gofundme.com/f/BeirutStayStrong 

▶️ Линкъ към ФБ профила на проекта: https://www.facebook.com/BeirutStayStrong/


Влез си в профила | Регистрация