Турнир по тенис на корт

Турнир по тенис на корт

Турнир по тенис на корт

Изминалите слънчеви летни  дни бяха не само ваканционни, но и ползотворни, а именно защото успяхме да организираме и реализираме първия си тенис турнир с кауза.                           

Малки и големи, ентусиазирани и обединени около добротатa, мериха безотказно сили на тенис корта, въпреки горещините. Всички заедно забавлявайки се и спортувайки, успяхме да съберем достатъчно средства, за да подпомогнем плевенската окръжна болница. Победителите от турнира увеличиха събраната сума, дарявайки наградата отредена за първо място.

Ние, Ротаракт клуб Плевен-Центрум, искаме да благодарим на всички, които се включиха в организацията на Тенис турнира, на участниците, които със своите завидни умения на корта допринесоха за събиране на средства за каузата ни и разбира се, на нашите любезни домакините от ТК Плевен ПСК. Всички те са причината днес да успеем да дарим 30 спални комплекта на отделенията по коремна хирургия и пулмология към УМБАЛ “Д-р Георги Странски”. Те бяха приети от Стефания Домусчиева, старша медицинска сестра в отделението по хирургия, която сърдечно благодари и ни пожела здраве и успех с всички бъдещи проекти.

Щастливи сме, че спортувайки, успяхме да помогнем !


Влез си в профила | Регистрация