С цвете в ръка - да сбъднем мечта!

С цвете в ръка - да сбъднем мечта!

С цвете в ръка - да сбъднем мечта!

По случай Международния ден на жената - 8 март, пред Община Стара Загора подарявахме цветя в подкрепа на инициативата ни за осигуряване на #инвитро процедура за семейство с репродуктивни проблеми! Нещо повече, всички дами, на които подарихме цвете и подкрепиха каузата, получиха ваучер за #безплатен ехографски преглед за рак на млечната жлеза в Комплексен онкологичен център Стара Загора!

Инициативата ни започна още в ранните часове на 8 март, когато посрещнахме празника в EGO Premium Club, където средствата от всички раздадени рози от кошниците с цветя подкрепиха благородната кауза, да сбъднем мечтата на едно семейство за създаването на човешки живот!

Изкаваме благодарностите си към приятелите от Rotaract club Sofia-Center, които са първоизточник на проекта "С цвете в ръка", както и на приятелите от Rotaract club Veliko Tarnovo, че споделиха с нас техния know-how С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми, защото те са вече успешният пример за осъществяването на едно сполучливо партньорство с Донорството с фондация "Искам бебе"!

Влез си в профила | Регистрация