Кръводарителска Кампания във Варна

Кръводарителска Кампания във Варна

Кръводарителска Кампания във Варна
Щастливи сме да Ви поканим за пореден път на кръводарителската кампания на Ротаракт в гр. Варна под наслов "В кръвта ти е да спасяваш животи!".
Водени от изконния принцип на Ротари за безкористност в добрите дела, Ви приканваме да дарите кръв, и извор на надежда за някого в нужда.
Заповядайте на 03 Април (неделя) ???? в Кръводарителски център - Варна (Окръжна болница).
Ще ви очакваме в часовете между 10:00 и 14:00 ????, заедно с екипа на Центъра по трансфузионна хематология - Варна! ????
Да дариш кръв е една от най-хуманните постъпки, с които човек споделя част от себе си, за да спаси живот!
❗Даряването на кръв може да спаси нечий живот и почти всеки от нас може да бъде част от подобряването на качеството и средата ни на живот.
❗Освен това кръводаряването е полезно, защото стимулира процеса на обновяване на кръвните клетки и увеличава защитните сили на организма.
❗За да станете кръводарител, трябва да сте навършили 18 години, да не сте дарявали кръв последните 2 месеца, да не страдате от заразни болести, алергии и др., да не сте консумирали алкохол последните 24 часа и да сте закусили!
Ротаракт клубовете високо оценяват жеста, който участниците в кампанията ще направят и приема всеки включил се в нея за #герой, затова и призивът ни към кръводарителите е: „Днес аз станах нечий герой! Направи го и ти!“
ДАРИ КРЪВ – СПАСИ ЖИВОТ!

Влез си в профила | Регистрация