Двайсти рожден ден на Ротаракт клуб Русе

Двайсти рожден ден на Ротаракт клуб Русе

Двайсти рожден ден на Ротаракт клуб Русе

????Ротаракт-Русе отпразнува 20 години???? от създаването на клуба и неговата дейност в Русе на 19 ноември в компанията на приятели ротарианци, интерактори и близки русенци.???? Събитието се състоя във връзка с подпомагане на каузата ни за закупуване и даряване на устройство за контролиране на телесната температура за УМБАЛ „Канев“.????

????Благодарим много на всички наши приятели, които се спряха при нас в бирария „Роджърс“, защото „Приятелите разБИРАт защо“????!

????Огромно уважение към нашият клуб показаха и Борислава Динева- пас дистрикт гуверньор и Жан Ильов, които пристигнаха чак от клуб "Ротаракт-Дупница". 

Сред специалните ни гости бяха и началник на отделение Педатрия д-р Ева Цонкова и началник на отделение Обща, гнойно-септична, детска и еднодневна хирургия д-р Симеон Симеонов. Истински професионалисти, с които ни беше удоволствие да работим и да се веселим!

 ❤Благодарим и на нашите ????приятели от "Лео Клуб" Русе Нелина Росинова и Михаил Михов, които също се присъединиха към нашата сбирка, както и към купона после! И не на последно място, ????благодарим на новата гражданска организация "СъГраждани" и нейнитя основател Боян Боцев, който много добре каза, че ние всички сме организации с различни имена, но една обща цел – Русе❤. 

????Надяваме се да сме оставили един заряд у всички наши гости, да бъдем дейни и да обичаме нашият град!

????И последно, като традиция на Ротаракт-Русе и в духа на приятелското събитие за наш беше чест да посрещнем новите ни членове Йоана Александрова и Николай Колев.

❤Добре дошли!

За безкористна служба!❤


Влез си в профила | Регистрация