Посещение на ДРП Борислава Динева при Ротаракт клубoвете в Пловдив

Посещение на ДРП Борислава Динева при Ротаракт клубoвете в Пловдив main image

Посещение на ДРП Борислава Динева при Ротаракт клубoвете в Пловдив

Понеделник, 20 Декември 2021

На 20.12.2021 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Пловдив. Тя се срещна с трите Ротаракт клуба в града Пловдив, Пловдив-Филипопол и Пловдив-Пълдин.

Президентите  Иван Длъгманов, Стоян Ганчев и Елизабет Аромова разказаха за клубните планове за проекти през следващите няколко месеца. 

ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя покани членовете на предстоящите дистриктни събития. Най-скорошното събитие е семинарът за развитие на членство и за международна служба на 5 февруари 2022 г. в гр. Кърджали с условие за зелен сертификат за присъстващите. 

Президентите на Ротаракт клубовете разказаха за изминалите общи проекти, част от които са "Купи и дари" - съвместен проект на трите клуба. „Коледния базар“ – средствата от който ще отидат за детското отделение на МБАЛ „Св. Мина“ – гр. Пловдив.

 

Срещата премина в отворена дискусия за различни теми – събития, членство, анагажиранст и активност в Ротаракт България. Срещата завърши с пожелания и усмихната групова виртуална снимка на присъстващите. Ако искате да се регистрирате за събитието е нужно да влезете в профила си в сайта.
Влез си в профила | Регистрация