Откриване на детска площадка в СУ за ученици с нарушено зрение "Луи Брайл"

Откриване на детска площадка в СУ за ученици с нарушено зрение "Луи Брайл" main image

Откриване на детска площадка в СУ за ученици с нарушено зрение "Луи Брайл"

Неделя, 10 Октомври 2021

Ротаракт клуб София има удоволствието да Ви покани на откриването на детската площадка в Специално училище за ученици с нарушено зрение "Луи Брайл“, гр. София.

През 2018г., поставихме началото на този проект, с организирането на благотворителния концерт "На Тъмно“, съвместно с Българско национално радио и Симфоничен оркестър. Посетителите успяха да чуят една мащабна композиция на Антонин Дворжек "Стабат Матер“ и да се почувстват малко по-съпричастни към хората в неравностойно положение.

Така започна нашата кауза – да изградим детска площадка в двора на Специално училище за ученици с нарушено зрение "Луи Брайл“, гр. София. Три години по-късно, имаме удоволствието да Ви поканим на откриването на детската площадка. С това събитие ние - Ротаракт клуб София и всички стоящи зад осъществяването на инициативата лица - отбелязваме края и празнуваме успеха на този дългогодишен проект за поставяне на мека настилка и специални съоръжения за игра в двора на училището.


Очакваме Ви в неделя, 10.10.2021г., в двора на училище „Луи Брайл“, с адрес гр. София, бул. „Ломско шосе“ 177 в 10:00ч. 


** В случай, че имате нужда от повече информация относно събитието, моля свържете се с президента на Ротаракт клуб София за 2021-2022г. Елеонора Димитрова на тел. +359 888 383 232

Ако искате да се регистрирате за събитието е нужно да влезете в профила си в сайта.
Влез си в профила | Регистрация