Дърво по дърво - Гора! Боулинг турнир - Рожден ден на Ротаракт София -Сердика

Дърво по дърво - Гора! Боулинг турнир - Рожден ден на Ротаракт София -Сердика main image

Дърво по дърво - Гора! Боулинг турнир - Рожден ден на Ротаракт София -Сердика

Сряда, 23 Юни 2021

???? Каузата е е да направим света поне малко по-зелено място! Освен че със събраните средства от турнира ще посадим нови дървета искаме да ви представим и една нова платформа - Едно дарво! Вярваме че усилията днес ще ни донесат по-добро утре! А да познаваш съществуващия зелен фонд на градовете ни е от особено значение. На база на тази информация могат да се изготвят подробни стратегии и планове за развиването на зелената система. ????????????
✅ Ето защо може да станете доброволец и да се включите в картирането на дърветата около нас!
???? Дигиталната карта на ednodarvo.io е оптимизирана за мобилни устройства. На нея всеки може да отбелязва дърветата с тяхното местоположение, снимки и други данни за повреди и особености. Това може да се случи лесно и удобно през всяко мобилно устройство, докато се разхождате или се прибирате от работа. Данните, въведени в платформата от доброволци, ще могат да бъдат верифицирани допълнително от експерти, с което ще се подпомогнат значително процесите по създаване и актуализиране на публичните регистри на дълготрайната растителност в българските градове.
????В секция Знание на сайта им можете да се запознаете с всички видове дървесна растителност, които се срещат на територията на България.
Събитието ще се проведе съобразно изискванията за противоепидемиологичните мерки за COVID-19. Ще следим за спазване на дистанция и призоваваме за отговорно отношение на всеки един!
За повече информация следете събитието!

Ако искате да се регистрирате за събитието е нужно да влезете в профила си в сайта.
Влез си в профила | Регистрация