Семинара по професионално развитие и публичен имидж "Успехът: дигитално и реално" и на Коледното парти на Ротаракт


Здравейте, приятели!

Семинарът и коледното парти ще бъдат с условие за наличие на валиден зелен сертификат за всички говорители, организатори и участници. 

Това ще бъде първото ни присъствено събитие за тази ротарианска година! Зад семинара има седмици работа на двата комитета, а зад организацията на коледното парти - домакините РАК София-Витоша и РАК София-Сердика. Ще съчетаем полезното с интересното и най-накрая ще имаме възможност да се видим на живо. 

Регистрацията за семинара и за партито е вече отворена. През личните си профили в уебсайта на Ротаракт можете да изберете съответните пакети и ще получите мейл с инструкции за завършване на регистрацията ви. Крайният срок за регистрация е 02.12.2021 г., 23:59 ч. 

Следете събитието ни във Фейсбук, където ще представим лекторите и ще дърпаме завесата малко по малко до пълния блясък на събитието.

Събитието е ротаракторско, но е подходящо за ротарианци, интерактори, за кандидат-членове и за гости. Затова ще разчитам на вас да поканите всички приятели на Ротаракт и да си припомним вълшебството на дистриктните ни събития. 

Насреща съм за въпроси, а ИТ комитетът (admin@rotaract-bg.org) е готов да съдейства при трудност с регистрацията през уебсайта

Ваша в Ротаракт, 
Борислава
Влез си в профила | Регистрация