Ротаракт София Интернешънал – новата перла в огърлицата на семейството на Ротаракт България


На пук на всички обстановки, животът на Земята продължава. И макар най-безопасните прозорци към света в момента да са интернет и книгите, това не пречи на младежи от цял свят, живеещи в Българя, да развиват Ротаракт София Интернешънал – хъбът на всички култури.

За нашето голямо Ротарианско семейство е чест и привилегия да приветстваме приятелите ни от Ротаракт София Интернешънал в нашите Ротари, Ротаракт и Интеракт домове. И макар да са една от най-новите перли в огърлицата на Ротаракт България, София Интернешънал вече е синоним на борбеност, непримиримост и Ротариански дух.

Най-новата им история започва от на пръв поглед две нормални момичета. Две приятелки с корени в Ротари семейството търсели своето място из клубовете в столицата. От среща в среща, от клуб в клуб, те не успели да намерят своята стряха. Така Ради и Вени решили да възобновят вече закрития Ротаракт Клуб София Интернешънал. Тук тяхната мисия била да дадат дом на всички нахъсани млади хора, без значение от техния пол, произход, език или изповед.

Близо две години по-късно,  Ротаракт София Интернешънал има ** активни члена от 3 държави. Всеки вторник от 20:30, срещите на клуба биват посещавани онлайн от 5 различни града в България. Засиленото присъствие на чужденци в София Интернешънал е и причината мийтингите да бъдат провеждани на английски език.

Не бъди срамежлив!

Свържи се с Ротаракт София Интернешънал чрез техния Инстаграм @RotaractSofiaInternational или им пиши във Facebook на @RACSofiaInternational.

Отново цялото Ротарианско семейство искаме да изразим най-топлите си чувства и пожелания към приятелите от Ротаракт София Интернешънал. Пожелаваме им безброй успешни проекти и безкрай верни членове.


Влез си в профила | Регистрация