Послание от Дистриктния Ротаракт Представител за края на ротарианската 2020-2021 година


Уважаеми приятели ротарактори, интерактори, ротарианци!

 

На прага сме на Новата Ротарианска година, а изминалите 365 бяха вълнуващи, трудни, учещи ни, различни, наши.

Преборихме се и оцеляхме в една трудна година, която се надявам повече да не се повтаря. Изпълнихме успешно своите цели, общо 20 клуба успяхме и организирахме най-успешната Национална инициатива на Ротаракт България!

За първи път проведохме семинар по Международна служба с участието на толкова изявени и дейни ротарактори от Европа, показахме как успешно си партнираме и с партньорите ни от Ротари!

На семинарите на комитетите ви запознахме с успели професионалисти, черпейки от опита им, говорихме си за нашия публичен имидж, който през тази година подобрихме в огромна степен, говорихме си и за приятелството, нашето си, вътре в организацията!

През тази година в семейството ни се върнаха два клуба, протегнахме ръка на Ротаракт клуб София-Интернешънъл и Ротаракт клуб Плевен-Центрум!

От името на Екипа ми ви благодаря за цялата емоция, благодаря ви за топлото посрещане, в моментите, през които бях ваш гост, за дейното ви участие през цялата година, за моралната ви ангажираност, за това, че не спряхте да бъдете за пример!

Колелото не спира да се върти и преминавайки през опита на миналото, до упоритостта на настоящето и напред към светлото и успешно бъдеще, ви пожелавам много здраве и още повече позитивизъм във всичко!

 

Ваша в Ротаракт,

Теодора Вълканска

Дистриктен Ротаракт Представител

Влез си в профила | Регистрация