Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб София Витоша-Изгрев


На 07.12.2021 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб София Витоша-Изгрев. 

Президентът Васил Егов откри срещата и сподели за предстоящите задачи на клуба относно коледната инициатива "Купи и Дари", както и за последния проект - "Подир книгите по пощата". "Подир книгите по пощата" е традиционен проект за клуба, чиято кауза е да мотивира младите хора да четат книги и да популяризират българските автори. Всяка година се включват десетки ротарактори и приятели, които си разменят книги по пощата и оставят между страниците своето послание за новия им четящ приятел. 

Кампанията "Купи и Дари" е нова за клуба и тази година за пръв път ротаракторите Ротаракт клуб София Витоша-Изгрев са главни организатори в гр. София. Кампанията ще се осъществи на 18 и 19 декември в Метро Младост (бул. "Цариградско шосе"). Всички клиенти на магазина могат да закупят дълготрайни продукти и да ги оставят в обозначената кошница със знака "Купи и Дари". Продуктите ще бъдат дарени на Доброволческата кухня към храм "Св. Пророк Илия" в кв. Дружба и Фондация "Табита", работеща с деца и възрастни в нужда.

ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя покани членовете на предстоящите дистриктни събития. Най-скорошното събитие е семинарът за развитие на членство и за международна служба на 5 февруари 2022 г. в гр. Кърджали. Срещата приключи с пожелания, размяна на подаръци и беше запечатана завинаги с обща приятелска снимка.
Влез си в профила | Регистрация