Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Тангра


На 16.11.2021 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Тангра. Срещата премина в присъствието на Интеракт клуб София-Тангра, кандидат-членове и активни членове на Ротаракт клуб София-Тангра. 

Ротаракт клуб София-Тангра е сред най-големите клубове в страната и има изключително разнообразни дейности. Клубният секретар Вилия Евгениева разказа за планираните проекти през настоящата ротарианска година. Клубният президент Александра Младенова сподели за реализираната инициатива в подкрепа на Втора САГБАЛ „Шейново“, чрез която с поредица от събития клубът събра дарения и закупи необходима апаратура. Членовете разказаха за най-голямата си цел тази година, а именно проектът „Мисия: семейство“, който цели да осигури безплатни изследвания за яйчников резерв на жени, които имат репродуктивни проблеми.

ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя покани членовете на предстоящия семинар за професионално развитие и публичен имидж, който ще се проведе присъствено на 4 декември в София с условие за зелен сертификат за присъстващите, ако няма наредба, която да забранява събития от подобен характер.

Срещата премина в приятна отворена дискусия и завърши с размяна на подаръци и пожелания.Влез си в профила | Регистрация