Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Интернешънъл


На 30.11.2021 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Интернешънъл. Срещата се проведе в хибриден вариант, в присъствието на Станислава Пенчева, Дистриктен Ротаракт Представител-Елект, членове и кандидат-членове.

Президентът Радина Москова откри срещата с предизвикателство към присъстващите, което гласеше "Опиши се с три думи", така се създаде атмосфера с приятелски нюх, присъща за Ротаракт, а след това тя ги запозна с дневния ред. Ротаракторите споделиха, че разчупват срещите си вътреклубно с "Ден с мен", чиято цел е създаване на неформална обстановка, в която всеки един разказва накратко за себе си. Беше дискутирано и развитието на проекта "РотаРън", а след това участниците от клуба получиха и своите награди. Радина разказа и за общия проект със Ротаракт клуб София, а именно изложба, посветена на жестомимичния език. 

ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя покани членовете на семинара за професионално развитие и публичен имидж “Успехът: дигитално и реално”.
 
Остана време и за отворена дискусия – събития, членство, ангажираност и активност в Ротаракт България. За край на срещата ДРП Борислава Динева поднесе своите подаръци към клуба и всички съхраниха топлите емоции в обща снимка. Влез си в профила | Регистрация