Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Център


На 02.12.2021 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб София-Център. Срещата се проведе виртуално в присъствието на Станислава Пенчева, Дистриктен Ротаракт Представител-Елект, членове и кандидат-членове.

Президентът Владимир Томов откри срещата и сподели за предстоящите задачи на клуба, както и за последния проект - уроци по суинг танци. Последният проект бе с цел да покаже, че танците са един от начините за справяне с депресията сред младите хора, а допълнителната кауза на проекта бе финансирането на уроци по танци на ученици от местно училище. Вицепрезидентът и елект-президент Василена Иванова разказа за традиционния проект на клуба, който се осъществява с Фондация Дечица. Към момента членовете на клуба са осигурили компютри на децата, които са под закрилата на Фондация Дечица; правили са дарения на дрехи, обувки, играчки, а също са финансирали и боулинг игри. Клубът планира да създаде японска градина в един от парковете на гр. София.

ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя покани членовете на предстоящите дистриктни събития. Срещата приключи с пожелания за живи срещи и широки усмивки.
Влез си в профила | Регистрация