Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб София


На 29.11.2021 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб София. Срещата премина в присъствието на Станислава Пенчева, Дистриктен Ротаракт Представител-Елект.

Президентът Елеонора Димитрова разказа за клубните планове за проекти през следващите няколко месеца, а именно изложба, посветена на жестомимичния език. Клубът завърши преди броени седмици един от най-големите си проекти – построяване на детска площадка за незрящи деца. Ротаракт клуб София е най-старият клуб в България и има изключителен принос към развитието на Дистрикт 2482. 

ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя покани членовете на предстоящия семинар за професионално развитие и публичен имидж “Успехът: дигитално и реално”, който ще се проведе присъствено на 4 декември в хотел Феста, гр. София с условие за зелен сертификат за присъстващите. 

Срещата премина в отворена дискусия за различни теми – събития, членство, анагажиранст и активност в Ротаракт България. Срещата завърши с пожелания и усмихната групова виртуална снимка на присъстващите. 

Влез си в профила | Регистрация