Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб Пловдив, Ротаракт клуб Пловдив-Пълдин и Ротаракт клуб Пловдив-Филипопол


На 20.12.2021 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Пловдив. Бе организирана съвместна среща между трите клуба в града: Ротаракт клуб Пловдив, Ротаракт клуб Пловдив-Пълдин и Ротаракт клуб Пловдив-Филипопол.

Президентите Елизабет Аромова, Иван Длъгманов и Стоян Ганчев споделиха за изминалите и предстоящите съвместни проекти, както и плановете за следващата година. Съвместно реализираният през изминалата седмица проект "Купи и дари", бе отчетен като успешен след като стана ясно, че повече от 66 семейства са получили хранителни продукти за Коледните празници! 

Клубовете отправиха покана към Борислава и всички членове на Ротаракт, които могат да посетят Базар капана къщичка №1 до 23.12, откъдето могат да закупят подаръци за свои близки, за да подкрепят благотворителната кауза за ремонт на детското отделение на МБАЛ „Св. Мина“ – гр. Пловдив.

На срещата ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя покани членовете на предстоящите дистриктни събития. Най-скорошното събитие е семинарът за развитие на членство и за международна служба на 5 февруари 2022 г. в гр. Кърджали.

Срещата приключи с традицията за размяна на флагчета, пожелания, усмивки и обща снимка за спомен.Влез си в профила | Регистрация