Посещение на ДРП Борислава Динева в Ротаракт клуб Благоевград-Центрум


На 13.11.2021 г. се проведе официалното посещение на Дистриктния Ротаракт Представител Борислава Динева в Ротаракт клуб Благоевград-Центрум. Срещата премина в присъствието на кандидат-членове и активни членове, а настроението през цялото време бе положително и вдъхновяващо за все по-задълбочена служба.

Президентът Мартин Стоилков запозна ДРП Борислава Динева с клубните планове за проекти и отбеляза, че тази година с борда ще работи още върху сплотяването на екипа. Той разказа за току-що приключилия проект „Да завъртим колелото“, който се осъществи с партньорството на Община Благоевград  и учениците от Национална хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Благоевград по повод деня на Народните Будители. Благодарение на този проект стената на една от най-натоварените градски улици носи ликовете на известни български дейци с цел напомняне за техните следи в българската култура и история. 

ДРП Борислава Динева запозна присъстващите със структурата, дейността и плановете на Дистриктната Ротаракт комисия за 2021-2022 година. Тя покани членовете на предстоящия семинар за професионално развитие и публичен имидж, който ще се проведе присъствено на 4 декември в София с условие за зелен сертификат за присъстващите, ако няма наредба, която да забранява събития от подобен характер. 

Срещата приключи с посещение на красивата стена, която бе резултат от споменатия клубен проект. ДРП Борислава Динева поднесе своите подаръци към клуба и срещата бе запечатана със снимка.

Влез си в профила | Регистрация