МЕСЕЧНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ДИТРИКТНАТА РОТАРАКТ КОМИСИЯ АВГУСТ 2021


Скъпи приятели, ротарактори, интерактори, ротарианци!

Последната година беше изпълнена с изпитания за всеки клуб и член - от реализиране на проекти, подходящи за здравната обстановка, до поддържане на пламъка и амбицията за работа в служба на обществото. Въпреки неочакваните трудности, успяхме да заздравим и създадем нови приятелствата между клубовете и членовете от цялата страна.


Месец август в ротараинския календар е посветен на членството и клубното развитие!

Членовете са основната градивна единица в Ротари. Президентите, бордовете и комисиите се сменят различна година, но членовете са тези, които носят малките чудеса: желанието, топлината, отдадеността, всеотдайността.


Нашето семейство се състои от 29 клуба, в които има 300 члена. Миналата година се присъединиха към нас две нови перли в огърлицата на Ротаракт в България Ротаракт клуб “София - Интернешънъл” и Ротаракт клуб “Плевен”, а тази година мечтаем смело и за още един клуб.


Комисията за развитие на членството е приготвила интересни и нови предизвикателства. Освен редовния семинар за развитие на членството, през есента очаквайте такъв, които ще е предназначен само за кандидат- членове и нови членове. Вълнуваме се да ви представим пакет “Ротаракт”, което ще е в помощ на всеки кандидат-член, член и клуб, в които освен полезна информация, ще има съвети и малки хитринки. Това е малка част от всички планирани дейности, с които ще развием себе си като членове, приятелството, сътрудничеството, отборния дух.


Приятели, нека август ви донесе здраве, незабравими летни спомени и много усмивки!


Поздрави,

Невена Иванова и Елица Атанасова!

Влез си в профила | Регистрация