Месечно обръщение на Дистриктния Ротаракт Представител - Ноември 2020г.


Скъпи приятели ротарианци, ротарактори, интерактори,

 

Съвсем естествено сезоните се сменят и с настъпването на месец ноември, освен традиционно по-високата активност в изпълнението на клубните инициативи, се надявам, че ще обърнете по-голямо внимание на Фондация Ротари. Това е една материя, малко позната за Ротаракт и Интеракт, но надявам се, че в следващите години ще бъдем все по-интересуващи се от възможностите, които ни се предоставят и които ние може да предоставим, чрез своите дарения.

През изминалата ротарианска година един Ротаракт клуб направи дарение. Пожелавам на всички ни през тази година клубовете да са поне два. Нека даваме, нека даряваме, нека отворим сърцата си за нуждаещите се.

Преди седмица беше нашата Асамблея. Едно събитие дълго чакано, много успешно и полезно за нас. Благодаря на всички участници! Показахме на себе си и на всички останали, че с една разумна организация и спазване на всички противоепидемични мерки, можем да бъдем заедно с по-малка дистанция.

През ноември ни предстоят още нови предизвикателства, от всякакво естество. Приканвам ви да бъдете с близките си, нека пазим себе си и нашите най-скъпи хора. Предстои ни не лек месец и ви моля с разум, силата на общността ни и морала,който притежаваме, да не спираме да бъдем за пример!

 

Бъдете здрави!

Ваша в Ротаракт,

Теодора

Влез си в профила | Регистрация